top of page
  • hlieberwerth

Online Coaching vs Quaning

In ons webinar ‘Innovatief coachen met duurzaam resultaat’ vertellen we o.a. over de trends in de coaching industrie. We kunnen geruststellen dat het coronavirus een nieuwe trend heeft opgeleverd: online coaching. Gelukkig kunnen coaches hun belangrijke werk op zo’n manier voortzetten. Quaning kan ook online. Toch is er een groot verschil met online coaching. Met Quaning is de effectiviteit van de begeleiding 100% geborgd en dat is een belangrijke en gewenste zekerheid.



Online coachen

Coaches bieden hun diensten nu bij voorkeur online aan. Dat betekent dat de coachingsgesprekken gevoerd worden via videomogelijkheden als Facetime, Zoom en MS Teams. Als beiden in de call aanwezig zijn, dan wordt er een gesprek gevoerd zoals dat normaal gesproken live zou worden gedaan. Een eventuele interventie wordt ook via het scherm doorgesproken en uitgevoerd. Zoals in elk coachtraject, en via het scherm misschien nog wel sterker, is het dan de vraag of het leefmechanisme van de cliënt de verandering ook volledig omarmt.


Op afstand

De programs die we met Quaning doen worden in een wekelijks ritme afwisselend live of via telefoon gedaan. Of, als de afstand tussen de Quaner en Quanee te groot is om te reizen of als andere redenen zijn waardoor zij tijdens de live sessies op verschillende locaties zijn, via eenzelfde videomogelijkheid als traditioneel coachen. En toch, zoals al in de inleiding gezegd, er is een groot verschil.



Constante factor

Bij Quaning is er een constante factor die op afstand altijd objectief en effectief bijdraagt aan het duurzaam resultaat dat programs opleveren: de Quaning Communicator. Met deze technologie maakt de Quaner objectieve analyses en wordt een interventie verzorgd direct in de kern. Het leefmechanisme van de Quanee wordt daarmee in ere gehouden terwijl er van binnen toch van alles direct verandert. Quaner en Quanee kunnen waar dan ook ter wereld zijn. De kwantummechanische principes waarop de technologie gestoeld is, zorgen ervoor dat de werking van het program altijd effectief is. Zo is en blijft tijd-, ruimte- en locatie onafhankelijk begeleiden altijd effectief!

bottom of page